Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g2.3g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kanasuikaleet kariniemi9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g46kcal5.4g3.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko64g23kcal2.7g1.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal1.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4.2g2.8g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207