Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g130kcal11.4g7.8g5.6g1g
Valittu annoskoko64g65kcal5.7g3.9g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal2.9g2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g102kcal8.9g6.1g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262