Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät233g873kcal30.3g161g14g14g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g397g119kcal4.4g21.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1983kcal69.4g364.8g29.6g28g
Valittu annoskoko630g992kcal34.7g182.4g14.8g14g
Annoskoko puolitettuna315g496kcal17.4g91.2g7.4g7g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818