Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark175g928kcal13.8g56g73.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu263g331kcal28.9g0.8g23.6g0g
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Canderel makeutusjauhe8.8g34kcal0.3g8.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.8g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g5228kcal94.4g132.4g488.2g0g
Valittu annoskoko630g2614kcal47.2g66.2g244.1g0g
Annoskoko puolitettuna315g1307kcal23.6g33.1g122.1g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881