Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g559g173kcal6.9g40.7g1.1g17.3g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g35g138kcal11.6g0g10g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g634kcal37.2g82.4g22.2g34.6g
Valittu annoskoko630g317kcal18.6g41.2g11.1g17.3g
Annoskoko puolitettuna315g159kcal9.3g20.6g5.6g8.7g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646