Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g3.1g8.1kcal0.4g0.3g0.6g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g63g38kcal0.6g3.3g2.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss63g78kcal1.9g16g0.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g56g16kcal0.6g2.7g0.2g1.7g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g94g113kcal16.9g1.6g4.2g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g34g24kcal0.7g3.1g1g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g629kcal42.2g54g26.8g3.8g
Valittu annoskoko630g314kcal21.1g27g13.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna315g157kcal10.6g13.5g6.7g1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674