Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Sokeri 71g289kcal0g71.2g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 89g63kcal2.7g4.3g3.9g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen89g641kcal0.9g0.9g71.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g130g455kcal4.6g105.3g1.3g3.9g
Leivinjauhe 7.6g13kcal0.4g2.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g44kcal0g11g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g132g45kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3388kcal43.6g408.6g175g16.4g
Valittu annoskoko630g1694kcal21.8g204.3g87.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna315g847kcal10.9g102.2g43.8g4.1g
Arvot/100g100g269kcal3.5g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171