Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g75g460kcal14.3g3.8g41.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale23g14kcal2.3g1.1g0.1g16.5g
Tattarijauho, Myllynparas53g179kcal6.9g35.6g0.9g2.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g38g136kcal6.4g17.7g2.9g6g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.8g
Vesi377g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2222kcal61.8g122.8g158.4g76.2g
Valittu annoskoko630g1111kcal30.9g61.4g79.2g38.1g
Annoskoko puolitettuna315g556kcal15.5g30.7g39.6g19.1g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.7g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365