Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g64g116kcal4.7g2.6g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras129g453kcal17.5g84.8g3.8g7.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.2g21kcal0g0g2.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 128g292kcal24.4g0g21.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu10g25kcal3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1834kcal100.2g178.4g77g17g
Valittu annoskoko630g917kcal50.1g89.2g38.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna315g459kcal25.1g44.6g19.3g4.3g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978