Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)209g88kcal3.3g17.9g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]42g138kcal11.3g0g10g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 125g33kcal4.1g3.9g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras50g175kcal6.5g35g0.8g1.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)125g205kcal31.3g1.1g8.3g0g
Herkkusieni säilyke 79g13kcal1.7g0.2g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1305kcal116.4g116.2g39g6.8g
Valittu annoskoko630g653kcal58.2g58.1g19.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna315g326kcal29.1g29.1g9.8g1.7g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647