Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3500g632kcal19.6g87.5g14g24.5g
Tomaatti, tuore2100g426kcal12.6g79.8g6.3g29.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa700g2100kcal161g0g161g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g6316kcal386.4g334.6g362.6g107.8g
Valittu annoskoko6300g3158kcal193.2g167.3g181.3g53.9g
Annoskoko puolitettuna3150g1579kcal96.6g83.7g90.7g27g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480