Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2803g4765kcal560.6g0g280.3g0g
Sipuli (kuorittu)491g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Mutti paseerattu tomaatti631g202kcal10.7g29g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g491g363kcal22.1g63.3g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g631kcal0g0g70.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1752g614kcal80.9g34.2g5.3g43.8g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Basilika, kuivattu 14g36kcal2g2.9g0.6g5.7g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g13650kcal1371.4g322.6g721.6g135g
Valittu annoskoko6300g6825kcal685.7g161.3g360.8g67.5g
Annoskoko puolitettuna3150g3413kcal342.9g80.7g180.4g33.8g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963