Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kukkakaali 1119g269kcal20.3g24.6g3.4g25.7g
Pinaatti 350g47kcal5.7g1.4g1g4.5g
Paprika keskiarvo 280g80kcal2.6g12g1.1g5.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)420g46kcal4.6g4.6g0.8g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1119g227kcal6.7g42.5g3.4g15.7g
Vesi, vesijohtovesi 2238g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.6g0.1g0.4g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.8kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g1798kcal94.4g259g22.4g146.2g
Valittu annoskoko6300g899kcal47.2g129.5g11.2g73.1g
Annoskoko puolitettuna3150g450kcal23.6g64.8g5.6g36.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795