Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 375g144kcal3.7g25.9g0.7g9.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )11g101kcal0g0g11.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Hunaja17g57kcal0.2g13.8g0g0g
Saksanpähkinä 26g178kcal3.9g0.9g17.1g4.2g
Vuohenjuusto President112g290kcal21.4g0.6g22.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1263g1590kcal60.6g91g103.4g30.2g
Valittu annoskoko631g795kcal30.3g45.5g51.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna316g397kcal15.2g22.8g25.9g7.6g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701