Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g102g357kcal8.2g76.5g1.7g3.1g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g8.2g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka58g15kcal1.5g1.7g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio7.3g4.7kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g146g379kcal43.7g2.9g21.9g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g1570kcal108.2g166.2g52.6g6.8g
Valittu annoskoko632g785kcal54.1g83.1g26.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna316g393kcal27.1g41.6g13.2g1.7g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315