Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g152g204kcal13.5g27.7g4g6.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)208g73kcal2.1g14.4g1g2.9g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.7g0g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g56g220kcal1.1g1.4g23.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki113g90kcal14.6g2.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g1906kcal65.2g98.6g140g21g
Valittu annoskoko632g953kcal32.6g49.3g70g10.5g
Annoskoko puolitettuna316g477kcal16.3g24.7g35g5.3g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143