Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 418g163kcal4.3g29.3g0.8g10.6g
Aurajuusto42g142kcal8.3g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)42g52kcal1.4g1.8g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g934kcal38.6g72.4g49.4g22.6g
Valittu annoskoko632g467kcal19.3g36.2g24.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna316g234kcal9.7g18.1g12.4g5.7g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217