Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu166g333kcal21.6g4.8g26.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)154g54kcal1.5g10.6g0.8g2.2g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen33g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Paprika vihreä 33g7.1kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 104g34kcal0.6g5.8g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g918kcal51.2g54.6g55.8g14.4g
Valittu annoskoko632g459kcal25.6g27.3g27.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna316g230kcal12.8g13.7g14g3.6g
Arvot/100g100g73kcal4g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889