Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha208g345kcal39.5g0g20.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä100g110kcal7.8g18g0.5g8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g87g68kcal4.5g10g1g4.4g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g208g52kcal2.7g8.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g1238kcal109.6g75.8g53.8g25.6g
Valittu annoskoko633g619kcal54.8g37.9g26.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna316g310kcal27.4g19g13.5g6.4g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502