Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)3009g963kcal90.3g141.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl502g4514kcal0g0g501.5g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g1505g5040kcal243.7g752.3g114.3g204.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 1103g3354kcal96.5g611.2g21g153.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 164g528kcal47.4g11.4g32.7g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g28799kcal955.8g3032.6g1339g816g
Valittu annoskoko6320g14399kcal477.9g1516.3g669.5g408g
Annoskoko puolitettuna3160g7200kcal239g758.2g334.8g204g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528