Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g960g5760kcal201.6g63.4g518.4g0g
Kookoshiutale 320g2115kcal26g20.5g206.5g52.2g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1200g8640kcal1.2g1.2g960g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g800g464kcal72g40g1.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)800g1000kcal26.4g29.6g80g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g240g912kcal3.4g224.9g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Raparperi 1440g485kcal9.9g79.2g1.4g20.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten40g132kcal9.4g18g8.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g40526kcal824g986.6g3651g154g
Valittu annoskoko6320g20263kcal412g493.3g1825.5g77g
Annoskoko puolitettuna3160g10131kcal206g246.7g912.8g38.5g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904