Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2402g4084kcal480.5g0g240.2g0g
Oliiviöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Voi 84g610kcal1g0.3g68.4g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Paprika punainen 511g149kcal4.8g23g2g9.7g
Tomaattimurska 2402g706kcal13.5g127.3g4.8g45.6g
Tomaattisose tomaattipyree 180g137kcal8.1g23.2g0.4g1.8g
Soijakastike 216g130kcal11.2g20.5g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g30g34kcal0.2g6.9g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12648g13547kcal1056g457.2g803g133.6g
Valittu annoskoko6324g6773kcal528g228.6g401.5g66.8g
Annoskoko puolitettuna3162g3387kcal264g114.3g200.8g33.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883