Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1875g613kcal11.6g104.2g3.7g47.8g
Kaali, valkokaali1875g396kcal22.5g63.7g3.7g39.4g
Sipuli (kuorittu)469g127kcal6.1g22.5g0.9g8g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g141g28kcal0g9.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl47g66kcal2.2g4.3g4.5g0g
Hunaja 66g217kcal0.3g53g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 891g494kcal7.4g110.3g0.7g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g938g1106kcal28.1g37.5g93.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12656g6092kcal156.4g809.2g214.4g190.4g
Valittu annoskoko6328g3046kcal78.2g404.6g107.2g95.2g
Annoskoko puolitettuna3164g1523kcal39.1g202.3g53.6g47.6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316