Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)285g234kcal5.1g50.1g0.3g2.8g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Sianliha keskiarvo 142g311kcal26g0g23.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.5g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1267g1158kcal64g110.6g48g9.8g
Valittu annoskoko634g579kcal32g55.3g24g4.9g
Annoskoko puolitettuna317g289kcal16g27.7g12g2.5g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129