Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g300g840kcal57g0g66g0g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1200g300kcal10.8g57.6g3.6g34.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g21795kcal1060.4g314.2g1800.4g112g
Valittu annoskoko6336g10898kcal530.2g157.1g900.2g56g
Annoskoko puolitettuna3168g5449kcal265.1g78.6g450.1g28g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530