BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g864kcal0g0g96g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g768g207kcal10g36.9g1.5g13.1g
Broilerin nahaton rintafilee3200g3296kcal739.2g0g48g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1600g2080kcal48g32g208g0g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g12964kcal1599.4g148.2g707.4g27.6g
Valittu annoskoko6336g6482kcal799.7g74.1g353.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna3168g3241kcal399.9g37.1g176.9g6.9g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517