Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 720g2374kcal72.6g417.9g25.2g82.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2160g7411kcal220.1g1512g25.9g75.6g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g66g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 300g2653kcal0g0g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g25462kcal585.4g4003.6g702.2g316.8g
Valittu annoskoko6336g12731kcal292.7g2001.8g351.1g158.4g
Annoskoko puolitettuna3168g6365kcal146.4g1000.9g175.6g79.2g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098