Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g962g5775kcal202.1g63.5g519.7g0g
Kookoshiutale 321g2120kcal26.1g20.5g207g52.3g
Kananmuna kuoreton 481g687kcal60.2g1.4g49.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1203g8662kcal1.2g1.2g962.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g802g465kcal72.2g40.1g1.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)802g1003kcal26.5g29.7g80.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g241g914kcal3.4g225.4g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Raparperi 1444g486kcal10g79.4g1.4g20.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten40g132kcal9.4g18g8.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g40628kcal826.4g988.8g3660g154.2g
Valittu annoskoko6336g20314kcal413.2g494.4g1830g77.1g
Annoskoko puolitettuna3168g10157kcal206.6g247.2g915g38.6g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904