Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2691g3230kcal457.5g43.1g131.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1061g796kcal58.4g127.4g5.3g0g
Hillosipulisäilyke 280g136kcal3.3g26.6g0.5g4.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g208kcal12.6g36.2g0.6g0g
Porkkana 521g170kcal3.2g28.9g1g13.3g
Lanttu 801g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy 180g1594kcal0g0g180.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g13206kcal1115.4g675.6g646.8g83g
Valittu annoskoko6336g6603kcal557.7g337.8g323.4g41.5g
Annoskoko puolitettuna3168g3301kcal278.9g168.9g161.7g20.8g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457