Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 292g2578kcal0g0g291.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 216g151kcal2.7g24.4g2.7g8.4g
Mustapippuri 71g197kcal7.7g27g2.3g18.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 5758g7401kcal1194.8g0g287.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g20653kcal2410.4g102.8g1168.8g54.2g
Valittu annoskoko6336g10327kcal1205.2g51.4g584.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna3168g5163kcal602.6g25.7g292.2g13.6g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200