Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 668g4844kcal7.9g2.7g542.9g0g
Sokeri 454g1843kcal0g453.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl70g90kcal9.1g0.2g5.8g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3575kcal106.2g729.2g12.5g36.5g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1255g628kcal12.6g150.7g12.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl534g1816kcal10.7g16g187g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1336g868kcal146.9g56.1g4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 214g137kcal6.8g10.3g7.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.7kcal0g1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl588g764kcal77g1.8g48.8g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 86g324kcal4.8g71.7g1.2g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g214kcal0g52.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g30306kcal766.8g3112.6g1644.6g76.4g
Valittu annoskoko6336g15153kcal383.4g1556.3g822.3g38.2g
Annoskoko puolitettuna3168g7577kcal191.7g778.2g411.2g19.1g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508