Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3570kcal106g728.3g12.5g36.4g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g171kcal0g42.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g240g1753kcal2.4g2.4g192.1g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl880g1145kcal115.3g2.6g73.1g0g
Sokeri 680g2761kcal0g679.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g160g608kcal0.6g147.3g2.2g0g
Korppujauho 37g137kcal3.9g28g0.4g2g
Omena, keskikokoinen 200g2401g816kcal4.8g170.5g7.2g43.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g22845kcal522.8g3719.2g599g163.8g
Valittu annoskoko6336g11422kcal261.4g1859.6g299.5g81.9g
Annoskoko puolitettuna3168g5711kcal130.7g929.8g149.8g41g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068