Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3550g12182kcal361.8g2485.2g42.6g124.3g
Vesi, vesijohtovesi 2731g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g24364kcal723.6g4970.4g85.2g248.6g
Valittu annoskoko6336g12182kcal361.8g2485.2g42.6g124.3g
Annoskoko puolitettuna3168g6091kcal180.9g1242.6g21.3g62.2g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127