CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1097g3598kcal115.9g666g24.1g108.6g
Kauralese 108g388kcal19.4g49.1g8.3g18.9g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1905kcal0g0g215.5g0g
Arla Apetina Feta 3%798g878kcal143.6g16g23.9g0g
Paprika vihreä 399g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Paprika keltainen 599g180kcal5.6g30.5g1.2g12g
Tomaattimurska 798g235kcal4.5g42.3g1.6g15.2g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Tomaatti 599g136kcal3.4g20.6g1.8g8.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 599g1375kcal134.7g0g89.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g18000kcal887.2g1745.8g737g353g
Valittu annoskoko6336g9000kcal443.6g872.9g368.5g176.5g
Annoskoko puolitettuna3168g4500kcal221.8g436.5g184.3g88.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327