Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 5280g577kcal29.6g73.9g5.3g37g
Sokeri 384g1559kcal0g383.6g0g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g480g96kcal0g31.2g0g0g
Tilli, tuore 96g29kcal3.5g0.9g0.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g4521kcal66.2g979.2g12.2g78g
Valittu annoskoko6336g2261kcal33.1g489.6g6.1g39g
Annoskoko puolitettuna3168g1130kcal16.6g244.8g3.1g19.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041