Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3200g1366kcal108.2g153.6g32g0g
Kananmuna kuoreton 768g1096kcal96g2.3g78.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1248g4282kcal127.2g873.6g15g43.7g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g960g134kcal18.2g3.8g4.8g0g
Rypsiöljy 128g1132kcal0g0g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g16021kcal699.2g2066.6g517g87.4g
Valittu annoskoko6336g8010kcal349.6g1033.3g258.5g43.7g
Annoskoko puolitettuna3168g4005kcal174.8g516.7g129.3g21.9g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474