Perunakiusaus

Tämä ruoka syntyi kun sienisalaatti jäi liian suolaiseksi ja piti tehdä siitä uutta ruokaa...

Uudestaan tätä voisi tehdä näin:

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pilkottu sipuli joukkoon kuullottumaan.

Kuori ja suikaloi perunat tikkumaisiksi, lisää kypsän jauhelihan joukkoon.

Lisää huuhdellut ja pilkotut rouskut, kuorittu ja pilkottu omena sekä kerma ja suola.

Mausta muilla mausteilla tarpeen mukaan, mustapippuri sopii hyvin.

Voit laittaa joukkoon myös muita juureksia tai kasviksia.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa 1,5 tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g227kcal19g0g17g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 50g19kcal0.1g4.1g0g0.7g
Sieni rouskut, suolattu 100g26kcal1.6g2.3g0.5g2.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g1192kcal54.4g101.6g58.2g15.6g
Valittu annoskoko634g596kcal27.2g50.8g29.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna317g298kcal13.6g25.4g14.6g3.9g
Arvot/100g100g94kcal4.3g8g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140521