Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen47g338kcal0.5g0.5g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g438g149kcal0.9g31.1g1.3g7.9g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g31g118kcal0g29.4g0g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g1969kcal11g297.4g78.6g18.6g
Valittu annoskoko635g985kcal5.5g148.7g39.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna318g492kcal2.8g74.4g19.7g4.7g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748