Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g150g21kcal2.8g1.1g0.6g3g
Mango (tuore)125g84kcal0.6g19.2g0.4g2.6g
Avokado, kuorittu, kivetön 150g298kcal4g1.2g29.2g10.1g
Verigreippi, annos 250g125g65kcal1.1g16.4g0.3g2.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g63g564kcal0g0g62.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g19g19kcal0g3.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g2107kcal17.2g84.6g186.2g36.4g
Valittu annoskoko635g1053kcal8.6g42.3g93.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna318g527kcal4.3g21.2g46.6g9.1g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037