Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 48g337kcal0.2g0g38g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g75g293kcal0.1g72.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kaurahiutaleita(lidl)50g175kcal7g28g3.4g5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g25g153kcal6.2g3.5g12.5g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1271g2427kcal34.8g311.6g109.4g32g
Valittu annoskoko636g1214kcal17.4g155.8g54.7g16g
Annoskoko puolitettuna318g607kcal8.7g77.9g27.4g8g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258