Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 80g36kcal1.6g6.4g0.2g1.2g
Tomaattimurska 1999g588kcal11.2g105.9g4g38g
Vesi, vesijohtovesi 2798g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 959g3056kcal233.9g438.4g18.2g85.4g
Viinietikka 60g12kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12704g7685kcal507g1149.4g46.8g264.8g
Valittu annoskoko6352g3843kcal253.5g574.7g23.4g132.4g
Annoskoko puolitettuna3176g1921kcal126.8g287.4g11.7g66.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954