Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1800g504kcal10.8g107.1g3.6g45g
Sipuli 1800g545kcal22.5g86.4g3.6g30.6g
Vesi, vesijohtovesi 2340g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g360g1008kcal68.4g0.1g79.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12708g5085kcal203.4g387.2g280.8g151.2g
Valittu annoskoko6354g2543kcal101.7g193.6g140.4g75.6g
Annoskoko puolitettuna3177g1271kcal50.9g96.8g70.2g37.8g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255