Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g5037g7253kcal1108.2g0g302.2g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola561g898kcal44.9g22.4g73g0g
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g561g1908kcal78.6g0g174g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g20225kcal2468.6g63.6g1099.2g6.6g
Valittu annoskoko6356g10113kcal1234.3g31.8g549.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna3178g5056kcal617.2g15.9g274.8g1.7g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955