Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 80g36kcal1.6g6.4g0.2g1.2g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 960g3058kcal234g438.7g18.2g85.4g
Viinietikka 60g12kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12712g7690kcal507.2g1150.2g46.8g264.8g
Valittu annoskoko6356g3845kcal253.6g575.1g23.4g132.4g
Annoskoko puolitettuna3178g1923kcal126.8g287.6g11.7g66.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954