Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 173g44kcal0.9g7.3g0.3g3.3g
Kaali, valkokaali64g14kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 300g692kcal37.9g2.3g59.7g0.1g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2205kcal82g27g195.6g16.8g
Valittu annoskoko636g1103kcal41g13.5g97.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna318g551kcal20.5g6.8g48.9g4.2g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996