Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g200g330kcal39.9g0g20g0g
Herkkusieni 110g18kcal2.3g0.3g0.4g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g87kcal4g17.2g0.2g3.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.8g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1201kcal97.4g62.4g63.4g11.6g
Valittu annoskoko636g600kcal48.7g31.2g31.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna318g300kcal24.4g15.6g15.9g2.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726