Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi252g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g241kcal0g0g27.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 328g1126kcal33.4g229.7g3.9g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2771kcal73.4g460g62.6g26.4g
Valittu annoskoko636g1386kcal36.7g230g31.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna318g693kcal18.4g115g15.7g6.6g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760