Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen374g1055kcal40.8g181.8g25.4g11.6g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g127g509kcal7g5.6g50.9g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g135g521kcal20.2g4g47.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g4170kcal136g382.8g246.8g23.2g
Valittu annoskoko636g2085kcal68g191.4g123.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna318g1043kcal34g95.7g61.7g5.8g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890