Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g225g1639kcal2.2g2.2g179.6g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g30g118kcal0.5g29g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)11g1kcal0.2g0g0.1g8.9g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton36g115kcal8.3g3.8g7.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g4732kcal104.8g83.8g441.8g17.8g
Valittu annoskoko636g2366kcal52.4g41.9g220.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna318g1183kcal26.2g21g110.5g4.5g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546