Gulassikastike

Sekoita gulassimaustesekoitus litraan haaleaa vettä ja lisää 3 ruokalusikallista ruokaöljyä.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon 800 grammaa kuutioitua naudanlihaa (esim.

palapaistia).

Keitä hiljalleen kaksi tuntia kansi puolittain kattilan päällä.

Sekoita silloin tällöin.

Gulassikastikkeen kanssa voi tarjota keitettyjä perunoita tai pastaa.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g267g347kcal56g0g13.3g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Gulasch Basis maustesekoitus gulassiin (Knorr), annos 73g24g84kcal2.7g10.7g3.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1273g1077kcal117.4g21.4g57g0g
Valittu annoskoko636g539kcal58.7g10.7g28.5g0g
Annoskoko puolitettuna318g269kcal29.4g5.4g14.3g0g
Arvot/100g100g85kcal9.2g1.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36439